Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇETİN

İstanbul doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini yine İstanbul’da tamamladı. 2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 2004 yılında İç Hastalıkları Hemşireliği alanında bilim uzmanlığı aldı. Doktora eğitimini, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı’nda, 2018 yılında tamamladı. 2002-2020 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde öğretim elemanı olarak görev yaptı. 2020 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalına doktor öğretim üyesi olarak atandı. Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.