Risk Yönetimi Kapsamında Acil Durum Ekiplerinin Oluşturulması
Hemşirelik Fakültemizde, HEPDAK Eğitim Yönetimi Standardı kapsamında “Risk Yönetimi Kapsamında Acil Durum Ekiplerinin Oluşturulması” başlıklı 3 saat süren etkinlik, 24 Nisan 2026 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında, NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Sivil Savunma Amiri Musa Kazım AKSEL eğitmenliğinde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sürecinde öncelikle akademik ve idari personele yönelik bilgilendirme yapılarak kurtarma, koruma, yangın söndürme ve ilk yardım ekiplerinin görev ve sorumlulukları aktarılmıştır. Ardından öğrencilerin de katılımıyla afetlere yönelik farkındalık eğitimi düzenlenmiştir.
Programın son aşamasında, tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiş, tatbikat sonrası toplanma alanında sayım yapılmıştır. Etkinlik, katılımcılarla birlikte gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ve eğitmene teşekkür belgesi takdimi ile sona ermiştir.
Bu etkinlik ile fakültemizde afet ve acil durumlara yönelik hazırlık düzeyinin artırılması ve kurumsal risk yönetimi kültürünün güçlendirilmesi hedeflenmiştir.
NEÜ Hemşirelik Fakültesi
Eğitim Yönetimi Standardı