Üniversite Anasayfa
19 Aralık 2025 | Akademik

“Laurocerasus Officinalis Meyvesinin Farklı Yöntemlerle Ekstrakte Edilmesi, Optimum Ekstraktın Lipozomal Enkapsülasyonu, Karakterizasyonu ve Kolorektal Kanserdeki Etkisinin in Vitro Olarak Deşifre Edilmesi” Başlıklı Proje, TÜBİTAK 1002-A Programı Kapsamın

Yürütücülüğünü Gıda Mühendisliği Bölümü doktora öğrencisi Esmanur Bulut’un yaptığı, Doç. Dr. Can Ali Ağca’nın araştırmacı olarak yer aldığı ve Prof. Dr. Nilgün Ertaş’ın danışmanlığını üstlendiği “Laurocerasus officinalis Meyvesinin Farklı Yöntemlerle Ekstrakte Edilmesi, Optimum Ekstraktın Lipozomal Enkapsülasyonu, Karakterizasyonu ve Kolorektal Kanserdeki Etkisinin in vitro Olarak Deşifre Edilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1002-A programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Hocamızı ve proje ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.