Üniversite Anasayfa

Öğrenciler için 30 Ocak 2025 Perşembe günü 23:59'a kadar uzatılmıştır. Danışmanlar için danışman onayları 31 Ocak 2025 Cuma günü 23:59’a kadar uzatılmıştır.

Harç borcu bulunan öğrencilerimiz (Tezsiz Yüksek Lisans, 2. Üniversite, Dönem Aşımı v.b. Durumlar) kayıt yenileme işlemi yapmadan önce  Vakıbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile Öğrenci Numarası kullanılarak harç ücretini yatırmaları gerekmektedir.
 

  • - Aktif kayıtlı olan tüm öğrenciler kendi danışmanı adına açılan Uzmanlık Alan dersini seçmek zorundadır.

- Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında öğrencilerin mezun olabilmek için en az 8 ders almaları zorunludur.(Örnek; ilk dönem 4 ders alan öğrenci ikinci dönem 4 ders almalıdır. Öğrenci Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği zorunlu dersini daha önce almadıysa veya alıp başarısız olduysa mutlaka SBEORT505 kodlu Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği dersini Ders kaydı kısmında Müfredat / Bölüm Dışı kısmına girerek Ders kısmına SB yazıp Ara/Bul seçeneğine tıklayarak  ekleme yapabilirsiniz.)

*Tezsiz yüksek lisans programlarında bilimsel araştırma teknikleri ile araştırma ve yayın etiği konularını içeren herhangi bir dersi almaları zorunludur. 

  • Dersler akademik takvime göre 27 Ocak 2025 tarihinde başlayacaktır. 
  • Yoğunluktan dolayı Enstitümüzde telefonla bilgi verilmemektedir. Ders kaydı dışındaki sorularınızı [email protected] adresinden göndermeniz gerekmektedir.

► Öğrenci Numaranızı öğrenmek İçin tıklayınız
► Öğrenci Fotoğraf ve İletişim bilgilerinizi güncellemek için tıklayınız
 Öğrenci Tek Şifre alma kılavuzunu görmek için tıklayınız.
► Öğrenci bilgi sistemine giriş kılavuzu için tıklayınız
► Öğrenci ders kayıt kılavuzu için tıklayınız.