Üniversite Anasayfa

Çatalhöyükten Günümüze: Arkeogastronomi ile Konya Mutfağının Kökenleri

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. SEÇİM’in Moderatör olduğu ve Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Müzeler Şube Müdürü Dr. Coşkun BİLGİ’nin konuşmacı olarak yer aldığı “Çatalhöyükten Günümüze: Arkeogastronomi ile Konya Mutfağının Kökenleri” etkinliği düzenlenecektir. Bu etkinlik kapsamında, tüm Fakültemiz öğrencilerine ve Turizm Sektörüne Arkeogastronomi ile Konya Mutfağı Kökenleri anlatılarak, bilgilendirmeler yapılacaktır. 📅 Tarih: 30 Aralık, Salı ⏰ Saat: 13.00 📍 Yer: Turizm Fakültesi Konferans Salonu