...
UES – Necmettin Erbakan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğiyle düzenlenen “Teaching That Thinks: Empowering Learners and Educators for a New Era – From Digital Transformation to Deep Inquiry in Today’s ELT Classroom” adlı etkinlik, 7 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirildi.
Etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Oğuz’un açılış konuşmasıyla başladı. Oğuz, konuşmasında YADAM tarafından ilk kez gerçekleştirilen bu etkinliğin, üniversite adına İngilizce öğretmenlerini bir araya getirerek bilgi paylaşımına önemli katkı sağladığını vurguladı.
YADAM Müdürü Prof. Dr. Murat Çemrek ise konuşmasında konuşmacılara ve katılımcılara teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin ilkini YADAM olarak gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çemrek, ilerleyen süreçte dil öğretimine katkı sağlayacak birçok etkinliğin planlandığını katılımcılarla paylaştı.
.jpeg)
.jpeg)
Koray Tunç ve Amir Hamidî’nin konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Konya ve çevre illerden gelen katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.
.jpeg)

Etkinlik sonunda Prof. Dr. Murat Çemrek, etkinliğe verdikleri desteklerden dolayı başta UES olmak üzere GASKONDER adına Halil İbrahim Arslan’a, PIN DRINKS ve LIPTON kuruluşlarına teşekkür etti.


