Üniversitemiz Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından, ‘Fizyoterapide İnovasyon’ dersi kapsamında F.İ.S 2025 Fizyoterapide İnovasyon Sergisi düzenlendi.
Fakültenin zemin katında gerçekleştirilen sergi, ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Altuntaş Yılmaz ile 3. sınıf öğrencilerinin katkılarıyla hazırlandı.
Fizyoterapi alanına yönelik yenilikçi ve yaratıcı proje çalışmaları sergilendiği, akademisyen ve öğrencilerin ilgi gösterdiği sergide, Üniversitemiz Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Uludağ da sergi alanını gezerek projeleri inceledi.
Öğrenciler; rehabilitasyonda dijital uygulamalar, egzersizi destekleyen yardımcı ekipmanlar, koruyucu rehabilitasyon yaklaşımları ve farklı hasta gruplarına yönelik özgün çözümler içeren projelerini katılımcılara tanıttı.
Sergi, geleceğin fizyoterapistlerinin teknoloji odaklı düşünme becerilerini, inovatif yaklaşımlarını ve mesleki vizyonlarını ortaya koymaları açısından önemli bir platform olurken, sağlık bilimlerinde yenilikçi üretimin teşvik edilmesine katkı sağladı.