Turizm Fakültesi
11.06.2024

Yaz Öğretimi Kapsamında Diğer Yükseköğretim Kurumlarında Yaz Öğretiminden Ders Alma

Diğer yükseköğretim kurumlarından yaz döneminde ders (yaz okulu) almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki kriterler çerçevesinde 12.08.2024 / 16.08.2024 tarihleri arasında dilekçe ve alınacak ders ile ilgili dokümanlarla Dekanlığımıza (öğrenci işleri) müracaat etmeleri gerekmektedir.

1-  Yaz döneminde en fazla 2 ders alınabilir.
2-  Derslerin devam şartının sağlanmış olması gerekir.
3-  Yaz öğretiminde alınacak derslerin içerik, dil ve kredi bakımından müfredattaki dersler ile eşdeğer olması gerekir.
4- Öğrencilerin kayıt olduğu yıldaki diploma programının taban puanından daha yüksek olan eşdeğer programların bulunduğu üniversitelerden ders alabileceklerdir.

- Yaz okulu ders alma dilekçelerinin doldurularak imzalı olarak Fakültemiz Öğrenci İşlerine şahsen getirilmesi gerekmektedir. Dilekçe için
tıklayınız.