Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire B.
22.07.2023

Neü Yayınları ile SAGE arasında işbirliği adımları atıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları ile Dünyaca ünlü yayıncı SAGE arasında yayıncılık konularında işbirliği adımları atıldı. İşbirliği görüşmesine Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı ve Neü Yayınları Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih KALECİ ve Neü Yayınları Direktör Yardımcısı Muhammer KÖROĞLU ile SAGE Yayınları Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Yöneticileri Karim OTHMAN, Hazem KHALLAF yanı sıra Eazy Solutions Firması Satış Direktörü Zeynep NİKSARLI ATAMAN katıldı.

Neü Press ile SAGE arasında işbirliği adımlarının atıldığı görüşmede, her iki yayınevi arasında ortak yayın ve dergi işbirliği, dönüştürücü anlaşmalar, bilimsel araştırma süreçlerine dair alt yapı desteği ile ortak webinar / eğitim hususları görüşüldü. Kurumsal işbirliği temellerinin atıldığı verimli görüşme hediye takdiminin ardından sona erdi.