Erasmus Koordinatörlüğü
04.10.2023

ErasmusDays 2023 UNİFEST Hoş Geldiniz Etkinliğinde Sizleri Bekliyor 09-13 Ekim 2023

Üniversitemiz, 09-10 Ekim'de Ahmet Keleşoğlu, 12 Ekim'de Seydişehir ve 13 Ekim'de Ereğli Yerleşkesi'nde ÜNİ101FEST'23 Hoş Geldiniz etkinlikleri organize edecektir. Etkinlikte; öğrenci topluluklarımızın yanında çeşitli kamu kurumları da tanıtım stantlarıyla yer alacak ve konserler, yarışmalar, eğlence programları ile sportif faaliyetler düzenlenecektir.

ErasmusDays, Erasmus+ programının etkilerini ve başarı hikâyelerini kutlamak adına Avrupa genelinde düzenlenen bir etkinliktir. Her yıl binlerce organizasyon, öğrenci ve birey bu etkinlikte bir araya gelerek Erasmus+ deneyimlerini paylaşmakta, uluslararası iş birliğinin ve kültürlerarası anlayışın önemini vurgulamaktadırlar.

2023 yılında da ErasmusDays coşkusu Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde kesintisiz devam ediyor! Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak biz de bu yıl UNİFEST 2023 etkinliklerinde siz değerli öğrenci ve ziyaretçilerimizi yerleşke stantlarımıza davet ediyoruz. Standımızda Erasmus+ hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, gerçek Erasmus deneyimlerini dinleyebilir, bu eşsiz fırsattan nasıl yararlanabileceğiniz konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Etkinlik Programı:
09-10 Ekim 2023 Pazartesi ve Salı: Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi (Meram)
12 Ekim 2023 Perşembe: Mevlana Kültür Kongre Merkezi (bkz. Etkinlik Özel Program)
12 Ekim 2023 Perşembe: Seydişehir Yerleşkesi
13 Ekim 2023 Cuma: Ereğli Yerleşkesi

Dünya genelinde milyonlarca genci, eğitimcileri ve gençlik çalışanlarını bir araya getiren Erasmus+ programının bu özel günlerini bizimle kutlamaya ne dersiniz? Sizleri, Üniversitemizin “UNİFEST’23 Hoş Geldiniz Etkinlikler” haftasında standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Unutmayın, Erasmus+ sadece bir değişim programı değil, aynı zamanda kültürlerarası deneyimler kazanmanızı ve yeni dil becerileri edinmenizi sağlayan bir fırsat! Bu fırsatı kaçırmayın ve ErasmusDays 2023'te bize katılın!