Erasmus Koordinatörlüğü
10.10.2023

Hollanda Twente Üniversitesi'nden Yüksek Lisans Öğrencileri İçin Burs Fırsatı

Hollanda'nın Twente Üniversitesi'nde yüksek lisans programına başvuran başarılı öğrencilere sunulan bir burs programıdır. Bu burs, AB/EEA ülkeleri dışından gelen öğrencilere yöneliktir.

Bursun Özellikleri:
Değer ve Süre: Burs miktarı öğrencilere bir yıl için 3.000 Euro ile 22.000 Euro arasında değişir. Eğer iki yıllık bir programa başvurulduysa, ikinci yıl için ek burs alınabilir.
Ek Burs Olanakları: Twente Üniversitesi Bursu kazanan öğrencilere ek olarak Kipaji Bursu gibi burslar da verilebilir.

Başvuru Koşulları:
2024/2025 akademik yılında Twente Üniversitesi'nde bir yüksek lisans programına kabul alınmış olmalı.
Daha önce bu üniversiteden mezun olmamış olmalı.
Hollanda'da vize alma koşulları ve İngilizce yeterlilik şartları karşılanmalı.
Hollanda ve AB/EEA ülkelerinden gelen öğrenciler, Geo-Information Science and Earth Observation (ITC) Fakültesi’nde başlayan yüksek lisans programları ve ön-Yüksek Lisans programı için bu burs geçerli değildir.

Başvuru Tarihleri:
Tur 1: 15 Ekim 2023 - 1 Şubat 2024
Tur 2: 1 Şubat 2024 - 1 Mayıs 2024
(Tur 1'de reddedilen başvurular Tur 2'de değerlendirmeye alınmaz.)
Başvurular öğrenci numarasıyla yapılır. Öncelikle bir yüksek lisans programına başvurulmalı ve kabul alındıktan sonra burs başvurusu yapılabilir.

Ayrıntılı bilgi için https://www.erasmusplusturkiye.com/hollanda-twente-universitesi-bursu/