Erasmus Koordinatörlüğü
26.11.2023

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başlamıştır! Son Başvuru Tarihi : 15.12.2023

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Açıldı!

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz, sizlere uluslararası eğitim ve staj fırsatları sunan Erasmus+ programına katılabilmeniz için bu yıl da Erasmus+ Yabancı Dil Sınavını düzenlemektedir.

Sınav, dil becerilerinizi objektif bir şekilde değerlendirerek, Erasmus+ programına katılım için temel bir kriteri karşılamanıza yardımcı olur. Sınavın detayları, başvuru tarihleri ve daha fazlası için aşağıdaki bağlantılara göz atabilirsiniz.

Her türlü soru ve desteğiniz için Erasmus+ Koordinatörlüğümüze başvurabilirsiniz.

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Başvuru Tarihleri: 27 Kasım - 15 Aralık 2023

- Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2023
- Sınav Tarihi: 29 Aralık 2023, Cuma (Yer ve saat detayları başvuru bitiminde duyurulacak)

Sınav Dilleri: İngilizce, Almanca

Önemli Bilgiler:
- Sınav, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlanacaktır.
- Örnek sınav için tıklayınız.
- Sınav geçerliliği: 31 Aralık 2025

Ek Bilgiler:
- Yabancı Dil Sınavı başvurusu, Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği başvurusu anlamına gelmez. Hareketlilik başvuruları ayrıca alınacak.
- Sınava kaydolup katılmayan öğrenciler, mücbir sebep olmaksızın Erasmus hareketliliğine tekrar başvurduklarında seçim puanlarından “-5 puan” düşürülecektir.
- Engelli öğrenciler, özel taleplerini [email protected] adresine iletebilirler.

2023 Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Online Başvurusu için tıklayınız.