Daire Başkanlarımız Köyceğiz Yerleşkemizdeki Yeni Binalarımızda İncelemelerde Bulundu

03.08.2022

Daire Başkanlarımız, Köyceğiz Yerleşkemizde yapımında sona gelinen Mühendislik Fakültesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi ile yapımı devam eden merkez kütüphane binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Derslikler, okuma salonları, sosyal donatı alanları, öğretim üyesi odaları, laboratuvarlar ve fakülte inşaatlarındaki çeşitli mekanları gözlemleyen daire başkanlarımıza, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ahmet Bülbül ile Etüt-Proje ve Yapım Şube Müdürü Hüseyin Yıldırım eşlik ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Heyet, fakülte binalarını gezdikten sonra Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından yapımı üstlenilen merkez kütüphane inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.