Geleceğin Yayıncıları SİA’da Eğitim Alacak

21.08.2024
Sosyal İnovasyon UAM

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitemiz iş birliğinde, Sosyal İnovasyon Ajansı (SİA) yürütücülüğünde hayata geçirilecek olan “Yayıncılık Yaz Okulu” 26 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında SİA’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

3’üncüsünün gerçekleştirileceği “Yayıncılık Yaz Okulu”, bu yıl “Nitelikli Bilimsel Yayıncılık” temasıyla düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir tarafından mesleki hayatlarına yayıncılık sektöründe devam etmek isteyen gençlerin katılacağı “Yayıncılık Yaz Okulu” ile, yayıncılık alanının ve bu alandaki mesleklerin, gençlerin kariyer planlamalarının bir parçası hâline getirilmesi amaçlanıyor. Yoğun ilgi gören programa Türkiye genelinden 195 başvuru yapıldı ve bu başvurular arasından 16 farklı şehirden 30 katılımcı seçildi. Seçilen 30 gence, alanında uzman kişiler tarafından yayıncılık sektörüne ilişkin temel kavramlar ve süreçlere ilişkin eğitimler verilecek.

26 Ağustos'ta başlayacak olan ve 7 gün sürecek eğitim programı, sektördeki yetenekli gençlere önemli bir öğrenim ve gelişim fırsatı sunacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız
Paylaş