Merak Edilen Sorular “Soru ve Cevaplarla NEÜ Online Tanıtım Günleri” Canlı Yayınıyla Cevaplanacak

19.07.2024
Rektörlük

Milyonlarca adayın merakla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 16 Temmuz’da açıklanmasıyla birlikte üniversite adayı öğrenciler, tercih edecekleri üniversite ve bölümleri araştırmaya başladı.

Üniversitemiz, aday üniversite öğrencilerinin doğru bilgiye birinci ağızdan en hızlı şekilde ulaşabilmeleri amacıyla merak edilen tüm soruların yanıtlanacağı ‘Soru ve Cevaplarla NEÜ Online Tanıtım Günleri’ programını hayata geçiriyor. 22-24 Temmuz tarihleri arasında Üniversitemizin resmi Youtube kanalı NEULIVETV’den saat 14.00’te canlı olarak yayınlanacak programın ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Birekul ve Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Üniversitemizin öğrencilere sunduğu imkanlar hakkında bilgiler verecek. Daha sonrasında Üniversitemiz Artı Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Bozgedik, saat 16.00’da  ‘Soru ve Cevaplarla NEÜ Online Tanıtım Günleri’ canlı yayının devamı olan “Tercihlerde NEÜ Bir Başkadır” programı ile aday öğrencilerle bir araya gelecek ve tercihler hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.
 

‘Soru ve Cevaplarla NEÜ Online Tanıtım Günleri’ programının ikinci gününde, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Birekul, Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Fırat Yaldız, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nafiz Koç, üçüncü gününde ise Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail Güner ile Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, öğrencilerden gelecek soruları yanıtlayarak üniversite ve fakülteler hakkında çeşitli bilgiler verecek. 
 
Aday öğrencilerin merak ettiği soruların canlı yayında cevaplanacağı programda Üniversitemiz ile ilgili genel bilgilerin yanı sıra staj olanakları ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgiler verilecek. Programda ayrıca Üniversitemizin eğitim imkânları, uluslararası olanakları, öğrenci değişim programları, sosyal imkânları ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın (NEVA) başarılı öğrencilere sağladığı burslar hakkında önemli bilgiler aktarılacak.


 
Paylaş