Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Murat Koçyiğit, Akademik Altın Kalem Ödülü’nün Sahibi Oldu

06.06.2024
Turizm Fakültesi

Book Culture Art Time's Gazetesi tarafından çeşitli kategorilerde başarılı yazar ve akademisyenlere verilen Akademik Altın Kalem Ödülleri’nde, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Koçyiğit,  "Etkili İletişim ve Duygusal Zekâ" kitabı ile “İletişim Bilimleri” alanında Akademik Altın Kalem Ödülü’ne layık görüldü.

Kitap, kültür ve sanat gazetesi Book Culture Art Time's tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Akademik Altın Kalem Ödülleri, İstanbul’daki Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Akademik Altın Kalem Ödülü’ne layık görülmesinin kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Doç. Dr. Murat Koçyiğit, “İletişim ve Duygusal Zekâ adlı kitabımın akademik dünyada ve iletişim bilimleri alanında takdir edilmesi, yıllar süren yoğun çalışmanın ve emeğin bir sonucudur. Necmettin Erbakan Üniversitesi çatısı altında yürüttüğüm çalışmaların bu şekilde tanınması, beni daha da motive etmektedir. Bu ödülü alırken, başta öğrencilerim ve meslektaşlarım olmak üzere bana destek olan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. İletişim bilimleri, insan ilişkilerinin ve toplum yapısının anlaşılması açısından son derece kritik bir alandır. Bu alanda katkı sağlayabiliyor olmak, bana büyük bir mutluluk ve sorumluluk hissi veriyor. “Culture Art Times Book” yayıncı kuruluşuna, bu ödülle benim çalışmalarımı onurlandırdıkları için minnettarım. Bu ödül, bilimsel araştırmalarımı ve akademik çalışmalarımı daha da ileriye taşımak için bana ilham vermeye devam edecektir. Gelecekte de iletişim bilimleri alanında önemli araştırmalara imza atmayı ve bu alandaki bilgi birikimine katkı sağlamayı hedefliyorum. Bu süreçte, etkili iletişim ve duygusal zekânın önemini vurgulayan çalışmalarıma devam edeceğim. İletişim, insan yaşamının her alanında vazgeçilmez bir unsur olup, bu alanda farkındalığın artırılması için çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.



Etkili İletişim ve Duygusal Zekâ
Üniversitemiz Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Koçyiğit, "Etkili İletişim ve Duygusal Zekâ" kitabıyla iletişim kuramları, duygusal zekânın iletişim üzerindeki etkileri ve bu iki önemli konunun birleşiminden doğan yeni perspektifleri ele alarak, akademik ve pratik anlamda önemli katkılarda bulunmuştur.
 
Paylaş