Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi ARTANKARA'da

13.03.2020
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

Üniversitemiz, Ankara Ato Congresium’da düzenlenen “ARTANKARA 6. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı”na Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde yer alan, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik, İç Mimari ve Çevre Tasarımı, Resim, Seramik ve Sinema TV bölümleri ile katılım gerçekleştirdi.

15 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek olan “ARTANKARA 6. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı” gerek ülkemizin gerekse dünyanın birçok farklı ülkesinden iştirak eden; galeriler, müzeler, sanatla ilgili kurum ve kuruluşlar, sanatçılar ve sanatseverleri bir araya getirmesi bakımından önem arz ediyor. Özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi olarak bu organizasyonda yer almak, öğrencilerimizin eğitim-öğretim performanslarına katkı sağlaması ve üretecekleri sanatsal çalışmalarda farklı bakış açıları geliştirebilmeleri açısından değerli görülmektedir.