Üniversitemizde Spor Faaliyetler Tüm Hızıyla Devam Ediyor

22.11.2022
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sportif faaliyetler kapsamında Üniversitemiz futbol ve basketbol takımları yaptıkları hazırlık maçlarında galip geldi. Ayrıca, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği iş birliğinde “Aday Hakemlik Kursu” düzenlendi.

Üniversitemiz futbol takımı, Yıldırımspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında 4-3, 1922 Konyaspor ile yapılan hazırlık müsabakasında 3-2’lik skorlarla sahadan galip ayrıldı.

Üniversitemiz basketbol takımı ise, Armada Spor Kulübü ile çıktığı hazırlık mücadelesinde 113-85 galip geldi.

Ayrıca, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği iş birliğinde Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu’nda, ‘Aday Hakemlik Kursu’ gerçekleştirildi. 788 adayın başvurduğu eğitimlere 211 kişi katılma hakkı kazandı.