Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizle Oryantasyon Programı Yapıldı

2019-2020 eğitim öğretim yılında Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimiz ile birlikte 16 Ekim 2019 Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında Fakültemiz Abdullah Uzun Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Oryantasyon programına Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Oğuz DOĞAN ,Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Özgür DÜNDAR, Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Kadir ÖCALAN, Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut UYANER ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimsiz katılmış olup, fakültemiz ve bölümlerimizin tanıtımı yapılarak öğrencilerimizin talepleri değerlendirilmiş ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca, programda fakültemizde bulunan öğrenci topluluklarının başkanları topluluklarını tanıtma ve bilgilendirme amaçlı açıklamalar yapmışlardır.

Programın devamında öğrencilerimize gruplar halinde fakültemiz diğer birimleri  ve uygulamalı derslerin yapıldığı laboratuvarlar fiili olarak gezdirilmiş gerekli bilgilendirmelerde bulunulmuştur.