Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
10.12.2019

Solo Türk F16 Pilotları Fakültemizde

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) gösteri ekibi SOLOTÜRK, Fakültemiz öğrencileriyle bir araya geldi.

Fakültemiz Hürkuş Topluluğu tarafından Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Abdullah Uzun Konferans Salonunda düzenlenen programda ilk olarak SOLOTÜRK Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Mustafa Bircan Biçer ve SOLOTÜRK Pilotu Yüzbaşı Serdar Doğan sunumlarını gerçekleştirdi.

SOLOTÜRK Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Mustafa Bircan Biçer, SOLOTÜRK ekibini salondakilere tanıttı.

SOLOTÜRK Pilotu Yüzbaşı Serdar Doğan ise, yaptığı uçuşlar hakkında bilgiler verdi. Yüzbaşı Doğan, dünyada sadece SOLOTÜRK’ün yapabildiği hareketleri anlatarak SOLOTÜRK olarak aldıkları ödüllerden bahsetti.

Sunumun ardından Yüzbaşı Doğan ve Yüzbaşı Biçer, öğrencilerin sorularını cevapladı. Program Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Özgür Dündar’ın ekibe plaket takdimi ve imza etkinliği ile sona erdi.