Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
02.11.2020

İzmir’de İkamet Eden Öğrencilerimiz Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

İzmir’de meydana gelen deprem felaketinden dolayı İzmir'de ikamet eden kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Felaket meydana geldikten sonra İzmir’de ikamet eden 342 öğrencimizle tek tek iletişime geçerek, sağlık durumları ve diğer ihtiyaçlarıyla ilgili görüşmelerimizi yaptık, yapıyoruz. Kıymetli öğrencilerimiz için elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz.

Deprem dolayısı ile özel olarak talep ve isteklerini ulaştırmak isteyen öğrencilerimizin, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’ya “Rektör’e Yaz” uygulaması üzerinden doğrudan ulaşabileceklerini hatırlatmak isteriz.

Ayrıca, bu zorlu süreçte aksayan eğitimleriyle ilgili; İzmir'de ikamet eden öğrencilerimizin derslerinde 02 - 13 Kasım 2020 tarihleri arasında devam şartı aranmayacak ve bu öğrencilerimize ara sınavlar için mazeret sınav hakkı verilecektir.

Depremden etkilenen tüm öğrencilerimize ve değerli ailelerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böylesi felaketlerin yaşanmamasını diliyoruz.