Proses Uygulamaları Dersi Duyurusu
TARİH |
SAAT |
|
İŞLETME |
YER |
25.09.2019 |
13:00 |
TEORİK |
-Dersin uygulanışı hakkında genel bilgilendirme -Tuz Üretim Prosesleri |
D-210 |
02.10.2019 |
13:00 |
TEORİK |
Ekmek Üretim Prosesi |
D-210 |
09.10.2019 |
13:00 |
TEORİK |
Endüstriyel Kek Üretim Prosesi |
D-210 |
16.10.2019 |
13:00 |
GEZİ |
ORFE TUZ |
CİHANBEYLİ |
23.10.2019 |
09:00 |
GEZİ |
KARATAY HALK EKMEK |
KONYA |
30.10.2019 |
09:00 |
GEZİ |
OSLO KEK |
KONYA |
06.11.2019 |
13:00 |
TEORİK |
Çikolata Üretim Prosesi |
D-210 |
13.11.2019 |
13:00 |
GEZİ |
ALTAT ÇİKOLATA |
KONYA |
27.11.2019 |
13:00 |
TEORİK |
Un Üretim Prosesi |
D-210 |
04.12.2019 |
13:00 |
GEZİ |
ONEL UN |
KONYA |
11.12.2019 |
13:30 |
TEORİK |
Hazır Yemek Üretim Süreci |
D-210 |
18.12.2019 |
13:00 |
GEZİ |
AREL YEMEK FABRİKASI |
KONYA |
25.12.2019 |
13:00 |
TEORİK |
Bir Gıda İşletmesinin Taşıması Gereken Özellikler |
D-210 |
*Araçlar belirtilen saatte NEÜ Köyceğiz Kampüsü otobüs duraklarından hareket edecektir.