Üniversite Anasayfa
17 Şubat 2025 | Öğrenci

2024-2025 Bahar Dönemi Akçap 2. Hafta Dersleri Yapıldı

2024-2025 Bahar Dönemi Akçap 2. Hafta Dersleri Yapıldı

AKÇAP programımızın Bahar dönemi ikinci hafta dersleri ile devam ediyor. Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda dekanımız Prof. Dr. Kamil Güneş tarafından “Kuran'ı Anlama: Kehf Suresi” üzerine verilen dersle programa başlandı.

Programın ikinci saati olan kitap tahlili bölümünde Kuran-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı araştırma görevlimiz Seyit Furkan Karabacak tarafından şair Ali Emre'nin "Çeyizime Bir Kefen" kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirildi.

Programın üçüncü saatinde Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Hüseyin Gökalp "Emevilerin Din Algımız Üzerinde Etkisi Var Mı?" isimli semineri öğrencilerimize verdi.

Öğleden sonra lisansüstü eğitime dair verilen AKÇAP İhtisas Seminerleri kapsamında ise fakültemiz Mezhepler Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlimiz Ali Rıza Işın tarafından "Akademide Yapay Zeka Kullanımı" semineri gerçekleştirildi.