Adım Adım El Ele: Bağımlılıkla Mücadele Hareketi Programı’nın tanıtımı
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Adım Adım El Ele: Bağımlılıkla Mücadele Hareketi Programı” tanıtım toplantısına katılım sağladık.
Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 6 Masyıs 2026 tarihinde düzenlenen programda; bağımlılıkla mücadelede koruyucu ve önleyici çalışmaların önemi vurgulanırken, gençlerin bilinçlendirilmesine yönelik uygulamalar ele alındı. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, Yeşilay Genel Başkanı Mehmet DİNÇ ile çok sayıda davetli katıldı.
Program kapsamında; tütün, alkol, madde ve dijital bağımlılık gibi günümüzün önemli risk alanlarına karşı farkındalık oluşturulması ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaştırılması hedefleniyor.