Anasayfa
22 Aralık 2023 | Akademik

Başkanlığımızca "Mutfakta Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri" Eğitimi yapıldı.

Başkanlığımızca "Mutfakta Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri" Eğitimi yapıldı.

   Başkanlığımız kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik olarak 22 Aralık 2023 Cuma günü 13.30-14.30 saatleri arasında İlahiyat Fakültesi Mevlâna Konferans Salonu’nda “Mutfakta Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri ” isimli hizmet içi eğitim Başkanlığımıza bağlı yemekhanede Aşçı ve Aşçı Yardımcısı olarak görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.













   Ayrıca; Başkanlığımızca "20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri" Yarışmasına katılarak 4 madalya ile dönen aşçılarımıza teşekkür belgesi; değerli katkılarından ötürü Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM ve Zeynep ŞENGÖNÜL hocalarımıza da plaketleri takdim edildi.