Derebucak Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü
Üniversitemiz Sportif Faaliyetler Topluluğu ile Başkanlığımız iş birliğinde, akademik ve idari personelimize yönelik “Derebucak Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü (Trekking) Etkinliği” düzenlendi.
Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Derebucak’ın eşsiz doğal güzellikleri arasında keyifli bir yürüyüş yaparak hem fiziksel aktivite imkânı buldu hem de yoğun iş temposunun stresinden uzaklaşma fırsatı yakaladı. Çamlık Mağaraları’nın doğal dokusu ve bölgenin zengin bitki örtüsü, etkinliğe ayrı bir değer kattı.
Katılımcılar, belirlenen rota boyunca gerçekleştirilen trekking faaliyetinde takım ruhunu pekiştirirken, doğa bilincinin ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının önemine de dikkat çekti.