Uygulamalı Bilimler Fakültesi
07.02.2023

Zorunlu İşbaşı Eğitimi Duyurusu

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenen tüm öğrencilerimiz, personelimiz ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böylesi felaketlerin yaşanmamasını diliyoruz.

Meydana gelen deprem felaketinden dolayı Zorunlu İş Başı Eğitimi'nde olan öğrencilerimizle ilgili olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. İşbaşı eğitimine akademik takvime uygun olarak 06.02.2023 tarihi itibarıyla başlayan ve devam edecek öğrencilerimiz Dilekçe 1’i doldurarak Bölüm Başkanlığına ulaştırılmalıdır
  2. Depremde kendisinin, ailesinin zarar görmesi veya barınma sıkıntısı olan ve bu sebeplerden dolayı işbaşı eğitimine daha sonra başlamak isteyen ve YÖK tarafından bildirilecek olan üniversitemizin yeni bahar dönemi başlangıç tarihi ile birlikte işbaşı eğitimine başlayacak öğrencilerimiz Dilekçe 2’yi doldurarak Bölüm Başkanlığına ulaştırılmalıdır.