Uygulamalı Bilimler Fakültesi
12.07.2023

Azami Süre Sonunda Yapılacak Olan Ek Sınavlar Hk.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44’üncü maddesinin ( c ) fıkrası ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16’ncı maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran (lisans programını 7 yıl içinde bitiremeyen) öğrencilerimize doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında (proje, uygulama, uygulaması olan) başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

*Başvurular devam etmekte olup sınav tarihleri ve sınav şekli ile ilgili Üniversitemiz Senatosunun alacağı karar doğrultusunda ilerleyen tarihlerde ilan edilecektir.
*Başvuru: Şahsen ve ya e-posta ile yapılabilektedir.
(e-posta adresimiz [email protected] .tr)
 
Not: Dilekçelerin imzalı taranmış olarak pdf formatında gönderilmesi gerekmektedir.


*Azami süre sonunda olup yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin de bu tarihlerde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu kapsamdaki öğrencilerimizin sınav takvimleri yaz okulu notları geldikten sonra düzenlenecektir.
 
Azami Süre Sonunda Öğrencilere Düzenlenecek Olan Ek Sınav Uygulamaları ve İlişik Kesme İşlemlerine İlişkin Uygulama Esasları :
 
*Diğer tüm sorularınız için;
İsmail YAYLACI :  T:  0 332 320 21 86/2409
Esat ALKAN :       T:  0 332 320 21 86/2414