Uygulamalı Bilimler Fakültesi
06.01.2023

Fakültemizde Dekan Yardımcılığı Devir Teslimi

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Tayfur AKCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif YAZGAN görevini yeni Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Oktay DÜNDAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa İYİBİLDİREN'e devrettiler.

Törende konuşan Dekan Prof. Dr. Uğur ADIGÜZEL, hizmetleri ve görev süresi boyunca fakültede gösterdikleri çabalarından dolayı Doç. Dr. Ahmet Tayfur AKCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif YAZGAN'a plaket takdimi ile teşekkür etti. Yeni Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Oktay DÜNDAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa İYİBİLDİREN'i tebrik ederek yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Eski Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Tayfur AKCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif YAZGAN görev süresi boyunca tüm personel ile birlikte çalışmaktan onur duyduklarını ifade ettiler. Yeni Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Oktay DÜNDAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa İYİBİLDİREN'in yeni görevlerini tebrik ederek başarılı çalışmalar dilediler.