Erasmus Koordinatörlüğü
21.08.2020

2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM /STAJ HAREKETLİLİĞİ ve UNİKOp ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI 24.08.2020-14.09.2020 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM/STAJ HAREKETLİLİĞİ  VE UNİKOP ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İlanı için tıklayınız.

Online başvuru ile ilgili sorularınızı  [email protected] adresine gönderebilirsiniz. SADECE E-MAİL YOLUYLA BİZLERE ULAŞINIZ.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

1.Erasmus staj faaliyetinden faydalanmak isteyip fakat ülkece yaşadığımız covid-19 salgını nedeniyle ilana çıktığımız tarihte mezun olmuş öğrenciler için 6 mart 2020 tarihinde yaptığımız Yabancı Dil sınavını ön başvuru olarak değerlendirilecektir.

Mezun olan ve 6 mart 2020 tarihinde Yabancı Dil sınavında yeterli puan alan öğrenciler ;

• Başvuru formunu manuel olarak doldurup imzalayıp,
• öğrenci işleri otomasyon sisteminden alınmış transkriptinizi,
• Kimliğinizi (arkalı-önlü)

• Fotoğrafınızı (renkli) taratıp, [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Tüm Adaylar;

2. Başvuru formunu doldurmadan önce sisteme yükleyebilmek için öğrenci işleri otomasyon sisteminden alınmış transkriptinizi, Kimliğinizi(arkalı-önlü) ve fotoğrafınızı(renkli) taramanız, başvuru esnasında bu dosyaları sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

3. Başvuru formunu yazıcı bağlı olan bir bilgisayarda açıp doldurunuz, çıktısını alıp saklayınız.

Adayların başvurularını kaydettikten sonra başvuru formunun çıktısını alıp saklaması gerekmektedir.

4. 06 mart 2020 tarihinde yapmış olduğumuz yabancı dil sınavından yeterli puan alan adaylar puanını sisteme girmesi gerekmektedir. (Doğruluğu kontrol edilecektir) Dil sınavına girmeyen yada yeterli puan alamamış,fakat YDS/YÖKDİL sınavından yeterli puan almış adaylar YDS/YÖKDİL puanını sistemde ilgili alana yazıp, Sınav Sonuç Belgesini sisteme yüklemesi gerekmektedir.(Sisteme sınav sonuç belgesi yüklenmemiş YDS/YÖKDİL puanları dikkate alınmayacaktır)

5. Başvuru formları Erasmus ofisine ya da Bölüm Koordinatörlüğüne teslim edilmeyecektir.

6. Öğrenim hareketliliği için bölüm bazında anlaşmalı olduğumuz Üniversite listesi için tıklayınız.