8. Yurtlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Konya Şampiyonu Üniversitemiz Öğrencisi

24.03.2014
Türkçe Öğretimi UAM (TÖMER)

Kredi Yurtlar Kurumu Konya Yurt Müdürlüğü tarafından yurtlarda barınan öğrenciler arasında ‘8. Yurtlar arası Masa Tenisi turnuvası’ düzenlendi. 21 sporcunun katıldığı ve oldukça heyecanlı geçen turnuvada Üniversitemiz Konya TÖMER Öğrencisi Ahmet M. H. Abed Konya Şampiyonu oldu.

Ahmet M.H. Abed, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Nisan ayında Denizli’de düzenlenecek olan Bölgelerarası Masa Tenisi Şampiyonasında Konya Bölge Müdürlüğünü temsil edecek.

Konya TÖMER Müdürü Doç. Dr. Kemal Özcan, “Bu başarı kurumumuzda Türkçe öğretiminin yanısıra sosyal etkinliklere de verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bizlere bu mutluluğu yaşattığı için öğrencimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.