Birimler Arası Personel Futbol Turnuvasında Şampiyon İlahiyat Fakültesi Oldu

01.06.2015
Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca bu yıl ilki düzenlenen ve başlama vuruşunu Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yaptığı “Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

12 takımın dört grupta mücadele ettiği turnuvanın finalinde İlahiyat Fakültesi ve Rektörlük takımları karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı Rektörlük takımını 4-2 mağlup eden İlahiyat Fakültesi takımı kazanarak şampiyon oldu. Üçüncülük maçında Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi takımını 3-0 mağlup eden Tıp Fakültesi takımı kazanarak üçüncü oldu.

Turnuvanın en iyi oyuncusu Prof. Dr. Abdulkadir Buluş, en centilmen oyuncusu da Prof. Dr. Bilal Kuşpınar seçildi.

Üniversitemiz personelinin motivasyonlarını artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası boyunca edinilen izlenimler olumlu oldu. Üniversitemiz personelinin kaynaştıklarını görüldü. Her birim ancak kendi mesai arkadaşıyla bir yakınlık kurabilirken ortam oluşturulunca görüldü ki yeni dostluklar kuruldu.

Turnuvada dereceye giren takım ve sporcuların kupa ve madalyaları düzenlenecek ödül töreni ile verilecek.