Üniversitemiz 20. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresinden Ödülle Döndü

03.05.2017
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “20.Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi” kapsamında “Tasarruf, Yatırım ve Büyüme” konulu panel gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen panelde, Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisat bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet Akif Koçali ve danışman hocası Arş. Gör. Fatih Kaleci; “Doğrudan Yabancı Sermaye Yatırımları ve Ekonomik Büyüme ilişkisi: 1980-2015 dönemi Türkiye Örneği” konulu sunumu gerçekleştirdiler.

Arş. Gör. Fatih Kaleci ve Üniversitemiz öğrencisi Mehmet Akif Koçali’nin sundukları tebliğ kongreye katılan 195 bildiri arasından, bilim kurulu tarafından “En iyi çalışma (Best Paper)” seçildi.

Bilim kurulu tarafından “En iyi çalışma (Best Paper)” seçilen çalışma teşvik ödülüne layık görüldü.