Üniversite Anasayfa

Uygulama Derslerin Alanları

Dersin Adı Uygulama Alanı
Mutfak Uygulamaları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Temel Pastacılık Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Yiyecek İçecek Servisi ve Uygulamaları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Servis Atölyesi
Türk Mutfağı-I Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Pastane Uygulamaları-I Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Yöresel Mutfak Uygulamaları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Ekmek Yapım Teknikleri Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Soğuk Mutfak Uygulamaları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Tatlı Yapım Teknikleri Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Türk Mutfağı-II Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Dünya Mutfağı-I Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Pastane Uygulamaları-II Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Alakart Mutfak Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Çikolata İşleme Teknikleri Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Diyet Mutfağı Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Yemek Fotoğrafçılığı ve Stilistliği Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Servis Atölyesi
Dünya Mutfağı-II Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Banket Mutfak Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
İleri Pastacılık Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Özel Beslenme Mutfakları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfakları
Unlu Mamuller Uygulamaları Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Pastane
Servis ve Bar Teknikleri Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Servis Atölyesi