Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
20.02.2023

BIL308 Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

BIL308 Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı dersi için öğrenci danışman dağılımı tamamlanmıştır (Listeye erişmek için tıklayınız). Öğrencilerin danışmanları ile belirledikleri proje konusu için Proje Formunun ilk dört maddesinin doldurularak ve form ismini ogrenciNo_AdSoyad olacak şekilde yazarak danışmanın da onayı alındıktan sonra 26.02.2023 saat 23:59'a kadar yüklenmesi gerekmektedir. Yükleme işlemi, classroom üzerinden açılan 22-23_BIL308-Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı dersine “kjzvl2j” şifresi ile kayıt olunarak Proje Formu isimli ödevin altına yapılacaktır. Yükleme işlemini belirten tarihlerde yapmayan öğrencilerin sınavları (vize/final/bütünleme) dönem boyunca 90 puan üzerinden değerlendirilecektir."