Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
06.06.2024

Yükseköğretim Alanında Önemli Toplantı Gerçekleştirildi

Salı günü, 7 Mayıs 2024 tarihinde, saat 10:00-12:00 arasında, NEÜ Yükseköğretim Temsilciler Kurulu, Yükseköğretim Alt Çalışma Grubu tarafından düzenlenen bir toplantıya katıldı. Toplantıya, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, UNHCR Türkiye, ICMPD Türkiye, üniversiteler ve sektörlerden temsilciler katıldı.

NEÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fırat YALDIZ ve NEÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi temsilcisi Dr. Saadet ZAFER KAVACIK, uluslararası öğrenciler için öğrenim ücreti indirim süreci hakkında bilgi sundular.

Bu toplantı, uluslararası öğrencilerin Türkiye'deki eğitim süreçlerini daha erişilebilir hale getirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.



On Tuesday, May 7, 2024, from 10:00-12:00, the NEU Representative Body for Higher Education attended a meeting led by the Higher Education Sub-Working Group, which included representatives from the Presidency for Turks Abroad and Related Communities, the Presidency of Migration Management, UNHCR Türkiye, ICMPD Türkiye, as well as universities and sectors.

Prof. Dr. Fırat YALDIZ, General Coordinator at the Office of International Affairs and Dr. Saadet ZAFER KAVACIK, representative at the Office of International Affairs at NEU, presented information on the tuition fee discount process for international students.