Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü
25.05.2024

2023-2024 MEZUNİYET YEMEĞİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Yemeği Gerçekleştirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü olarak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet yemeğimizi büyük bir coşkuyla Âlâ Balık Restaurant'ta gerçekleştirdik. Törene, bölüm başkanımız, başkan yardımcılarımız, bölüm öğretim üyelerimiz ve mezun olacak öğrencilerimiz katıldı.

Bölüm başkanımızın anlamlı konuşmasıyla başlayan yemek programı, bölümümüzün başarılarını ve geleceğe yönelik umutlarını vurgulayan konuşmalarla devam etti. Başkanımız, öğrencilerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, onların eğitim hayatları boyunca gösterdikleri gayret ve başarılarından ötürü tebrik etti. Aynı zamanda, öğrencilerimize gelecekteki kariyerlerinde başarılar diledi.

Başkan yardımcılarımız ve öğretim üyelerimiz de yaptıkları konuşmalarda, öğrencilerimizin üniversite süresince kazandıkları bilgi ve becerileri iş hayatında en iyi şekilde kullanacaklarına inandıklarını belirttiler. Öğrencilerimizle bir arada vakit geçirmenin ve onlarla bu özel anı paylaşmanın gurur verici olduğunu ifade ettiler.

Mezun olacak öğrencilerimiz de duygu ve düşüncelerini paylaşarak, bölüm öğretim üyelerine ve arkadaşlarına teşekkür ettiler. Yemek boyunca, öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz arasında sıcak ve samimi sohbetler gerçekleşti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü olarak, mezunlarımızın bu özel gününde yanlarında bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Onların gelecekteki tüm başarılarını kutlar, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.