Coordination Erasmus
03.04.2024

Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ve Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, BİTAM ile İş Birliği Potansiyelini Değerlendirdi

Necmettin Erbakan Üniversitesi, uluslararası ilişkilerini güçlendirmek ve akademik iş birliklerini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Üniversitemizin Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ve Erasmus Kurum Koordinatörlüğü ile Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (BİTAM), gelecekteki iş birliği olanaklarını değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, iki birim arasında potansiyel iş birliği alanlarının belirlenmesi ve olanakların incelenmesi için verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü ve BİTAM yetkilileri, akademik değişim programları, ortak araştırma projeleri, eğitim etkinlikleri, bilgi ve deneyim paylaşımı, teknoloji transferi ve uluslararası projeler gibi konularda iş birliği fırsatlarını değerlendirdiler.

Görüşme sonucunda, iki birimin gelecekteki iş birliği alanlarını belirlemek ve ortak projeler geliştirmek adına karşılıklı bir anlayış içinde olduğu vurgulandı. Bu stratejik iş birliği, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin uluslararası etkileşimini ve akademik kalitesini daha da artıracak önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.