Coordination Erasmus
24.05.2024

West Pomeranian Teknoloji Üniversitesi'nden Dekan Yardımcısı Piotr Gradziński, PhD., Erasmus+ Programı kapsamında Mimarlık Fakültemizi ziyaret etti!

14-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında fakültemizin Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği "Güzellik, Doğa, Mimarlık" başlıklı seminerle değerli bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Ayrıca, Mimari Tasarım Stüdyosu 3 dersinde öğrencilerimizle anlamlı etkileşimlerde bulundu.

Öğretim kadromuz ve öğrencilerimiz adına, Prof. Gradziński'ye derin teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Erasmus Koordinatörlüğü olarak, akademik iş birliklerimizin ve uluslararası ziyaretlerimizin öğrencilerimiz ve fakültemiz için değerli fırsatlar sunduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz.