Coordination Erasmus
29.09.2024

Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Ofisi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Ulusal Ajansı Eğitimine katıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Ofisi personeli, 24 Eylül 2024 Salı günü İzmir Bakırçay Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ERASMUS+ Yükseköğretim Yeni Başlayanlar Toplantısına katılım sağladı. Toplantıya, Erasmus ofisinde yeni görev alan personeller katılarak, Erasmus+ programının temel prensipleri, proje yönetimi ve süreçlerin takibi gibi konularda kapsamlı bilgi edindi.

Toplantı, üniversitelerde Erasmus+ programına yeni başlayan personele yönelik olup, bu personelin yetkinliklerini artırmayı ve programın daha etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamayı hedeflemektedir. İzmir Bakırçay Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, farklı üniversitelerden gelen katılımcılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sağlanarak, gelecekteki projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesine zemin hazırlandı.

---

Necmettin Erbakan University Erasmus Office participated in the Turkish National Agency Training hosted by Izmir Bakırçay University

The staff of Necmettin Erbakan University Erasmus Office attended the Erasmus+ Higher Education Beginners’ Meeting on Tuesday, September 24, 2024, hosted by Izmir Bakırçay University. New staff members of the Erasmus Office participated in the meeting and gained comprehensive knowledge on the fundamental principles of the Erasmus+ program, project management, and the monitoring of processes.

The meeting was aimed at personnel who are new to the Erasmus+ program at universities and aimed to enhance their competencies and ensure the program’s more effective implementation. During the event, hosted by Izmir Bakırçay University, participants from various universities shared knowledge and experiences, laying the groundwork for the successful execution of future projects.