Coordination Erasmus
06.10.2024

Türkiye Ulusal Ajansı İletişim Daire Başkanı Dr. Rana Kasapoğlu Önder, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu'yu Makamında Ziyaret Etti!

Üniversitemizde düzenlenen “Yıldızlar Ligi: Erasmus+ Merkezi Projeler Toplantısı” kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı İletişim Daire Başkanı Dr. Rana Kasapoğlu Önder, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’yu makamında ziyaret ederek Erasmus+ projelerine dair fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret, üniversitemiz ve Ulusal Ajans arasındaki iş birliğini güçlendirecek adımların konuşulmasına vesile oldu.

---

Head of the Communication Department of the Turkish National Agency, Dr. Rana Kasapoğlu Önder, Visited Our Rector, Prof. Dr. Cem Zorlu!

As part of the "Stars League: Erasmus+ Centralized Projects Meeting" held at our university, Dr. Rana Kasapoğlu Önder, Head of the Communication Department of the Turkish National Agency, visited our Rector, Prof. Dr. Cem Zorlu, at his office to exchange ideas regarding Erasmus+ projects. The visit provided an opportunity to discuss steps that will strengthen the collaboration between our university and the National Agency.