Ereğli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
25.12.2023

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" Verildi.

Ereğli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikası verildi. Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programlarında öğrenim gören 1. Sınıf öğrencilerine 22-23 Aralık 2023 tarihinde özel bir kuruluşun verdiği eğitim sonrasında İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikaları takdim edildi. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programında 27 öğrencimize, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında 24 öğrencimize olmak üzere toplamda 51 öğrencimize yüz yüze eğitim verilerek süreç tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz aldıkları sertifika sayesinde farklı sağlık kuruluşlarında staj yapabileceklerdir. Aynı zamanda edindikleri bilgiler doğrultusunda meslek hayatlarında gerek kendilerinin gerekse hastaların sağlığı ve güvenliğini koruma hususunda önemli kazanımlar elde edeceklerdir.