INSTITUT DES SCIENCES NATURELLES
29.05.2024

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “ 1. Mühendislik Gençlik Festivalinde Enstitü olarak GAZZE’ ye yardım standı açtık.

20 Mayıs 2024 tarihinde NEÜ Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “ 1. Mühendislik Gençlik Festivali “ nde NEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü olarak GAZZE’ ye yardım standı açmış ve tüm gelirini GAZZE'ye bağışlamış bulunmaktayız. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Cem Zorlu’ ya, Standımızın açılışını yapan Rektör Yardımcımız Sn. Bahadır Feyzioğlu, Genel Sekreterimiz Sn. Hüseyin Zahit Selvi, Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Mustafa Emre Çınar ve Mühendislik Fakültesi Dekanımız  Sn. Süleyman Savaş Durduran’a çok teşekkür ederiz.  Bu süreçte, maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek bu anlamlı etkinliği bir şölene dönüştüren özellikle Fen Bilimleri Enstitüsü ve Mühendislik Fakültesi ailesine, üniversitemizin tüm yöneticileri ile idari ve akademik personeline, öğrencilerimize, tüm hayırseverlere  ve emeği geçen herkese Fen Bilimleri Enstitüsü adına çok teşekkür ederiz. "Emanetiniz,  Emanetimizdir" görüşü ile, yapılan yardımların yerine ulaştırılmasında büyük bir itina gösterdiğimizi belirterek, Allah'dan kabul edilmesi temenni ederiz.