FACULTÉ DES BEAUX-ARTS ET D'ARCHITECTURE
10.10.2023

“Şarkıların Tarihi” TRT’den Ödülle Döndü

TRT’nin her yıl düzenlediği Geleceğin İletişimcileri yarışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl ilk mezunlarını veren Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü; bu yıl da yarışmadan ödül almayı başardı.
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Enes Yoldaş’ın, Öğr. Gör. Mehmet Ali Sevimli’nin danışmanlığında hazırladığı “Şarkıların Tarihi” projesi, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında video içerik kategorisinde üçüncü oldu.
Radyo Televizyon Sinema bölümü, geçen yıl ilk mezunlarını vermesine rağmen yarışmada adından söz ettirmeyi başardı. Öyle ki bölüm üç yıldır aralıksız olarak yarışmadan ödülle dönüyor. Bu yıl da 2 proje ile finale kalmıştı biri ödül aldı.