FACULTÉ DES BEAUX-ARTS ET D'ARCHITECTURE
27.10.2023

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu Fakültemizi Ziyaret Etti

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesini ziyaret etti. Fakülte binasında incelemeler yapan Zorlu, Dekan Prof. Dr. Mustafa Yıldırım ile yeni eğitim - öğretim yılı hakkında istişarelerde bulundu.

Fakültenin fiziki imkanlarının değerlendirilmesi, bilimsel ve sanatsal faaliyetlerin planlanması, derslerin işlenişi ve akademik kadro süreçlerindeki gelişmelerin konuşulduğu ziyarette Rektör Zorlu, Dekan Yıldırımdan geleceğe dönük projeler hakkında da bilgi aldı. Zorlu, fakültenin bilimsel ve sanatsal faaliyetlerdeki başarılarından dolayı akademisyenleri ve öğrencileri tebrik ederken yeni eğitim - öğretim döneminin hayırlar getirmesi temennisini iletti.  Dekan Prof. Dr. Mustafa Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Zorlu'ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.