FACULTÉ DES BEAUX-ARTS ET D'ARCHITECTURE
23.01.2024

Fakülte Yönetimi ve İdari Personel Kahvaltıda Buluştu

16 Ocak 2024 tarihinde Fakültemiz idaresi idari personelimizle kurum aidiyetinin pekişmesi ve kurum kültürünün güçlendirilmesi amacıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Program kapsamında başarıları ile ulusal ve uluslararası itibarı gittikçe güçlenen Üniversitemizin akademik ve sanat çalışmaları ile ön plana çıkan fakültelerinden biri olmanın önemli unsurlarından birisinin fakülte idari personeli olduğu hususu Dekanımız Prof. Dr. Mustafa YILDIRIM tarafından ifade edildi. Fakülte idari personelinin  "öğrenci, öğretim elemanı memnuniyetinin sağlanmasındaki özverili çalışmaları ile mümkün olabildiğini, işlerin kaliteli ve uyumlu yürütülmesinde de önemli rollere sahip oldukları" hususlarına dikkat çeken Prof. Dr. YILDIRIM, tüm idari personele çalışmalarındaki hassasiyetlerinin devamı talep ederek, teşekkür etti.