FACULTÉ DES BEAUX-ARTS ET D'ARCHITECTURE
10.06.2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Dönem Sonu Sergileri Beğeni Topladı

7 Haziran 2024 tarihinde saat 11:00'de İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü derslerinden "Tekstil Üretim Yöntemleri ve Tasarım" ve "Vitrin ve Sergileme Tasarımı" derslerinin dönem sonu sergi açılışları dekanımız Prof. Dr. Mustafa Yıldırım'ın da katılımıyla Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleştirildi. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Murat Ertekin'in konuşmasının ardından ses sanatçısı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Ünver Çabuk türkü dinletisi gerçekleştirdi. Daha sonra sergideki eserler katılımcılar tarafından incelendi ve herkesin beğenisini topladı. Dersleri yürüten Doç. Dr. Tuğba Levent Kasap hocamıza ve sergiye katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür eder emeği geçenleri tebrik ederiz.