22. Dönem Deney Hayvanları Kullanım Eğitimini Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

01.12.2023
Deneysel Tıp UAM (KONÜDAM)
 
 

Üniversitemiz KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinin 22.sini düzenlediği ‘Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

KONÜDAM’ın düzenlediği kursa; Ankara, Aksaray, Hakkâri, Afyon Kocatepe, Van Yüzüncü Yıl ve Yozgat Bozok Üniversitesi gibi Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerden öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrenciler katılım sağladı. Kursiyerler, gerçekleştirilen kursun kaliteli olduğunu söyleyerek eğitim programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinde düzenlenen sertifika törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu, KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. M. Tuğrul Yılmaz, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öz, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Rahim Kocabaş ve sertifika almaya hak kazananlar katıldı.

Sertifika töreni, belgelerin eğitim programını başarıyla tamamlayanlara takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Paylaş
HABERLER