Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

27.05.2016

Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, 28. dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ereğli Yerleşkesinde coşku içerisinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı ve Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ile misafirler, akademik ve idari personel,  mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende;  Bilgisayar Programcılığı, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Mekatronik, İnşaat Teknolojisi, Makine, Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Giyim Üretim Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Programlarından mezun olan 350 öğrenci belgelerini aldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı ve Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Pehlivan konuşmasında; mezun olan öğrencileri kutladı ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek bir takım tavsiyelerde bulundu.

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek,  Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ile birlikte dereceye giren öğrencilere Rektör Sayın Prof. Dr. Muzaffer Şeker adına hediyeler verdi.

Öğrencilerin bu güzel gününün sevincini onlarla birlikte paylaşan ailelerin de yer aldığı törende renkli anlar yaşandı. Akademik danışmanlığını Prof. Dr. Mustafa Pehlivan’ın yürüttüğü ve Hüseyin Vehbi Karakaya ile Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ertan Soğancı’nın öğreticiliğini yaptığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğunun halk oyunları gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi.

Mezuniyet Töreni sonunda misafirlere, öğrencilere ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu.

Paylaş
HABERLER