Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi Temsilcisi Seçimleri Yapıldı

04.11.2016

Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim, araştırma, sağlık, spor ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasında öğrencilerin görüşlerini belirlemek, yönetim organlarına bildirmek ve yönetim organları ile öğrenciler arasındaki iletişimi oluşturmak amacıyla kurulacak olan Öğrenci Konseyi için Öğrenci Temsilcisi Seçimleri yapıldı.

Tüm Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı oy verme işlemi sükûnet ve huzur içinde gerçekleşti. Demokratik şekilde tamamlanan seçimlerde adaylar arasındaki tatlı rekabet ortamı da dikkat çekti. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Merve Örgü ve Esra Mıh isimli kız öğrencilerin aday olduğu temsilci seçimlerinde adaylar centilmence yarışarak objektiflere beraberce poz verdiler.

Üniversite olarak seçilen Öğrenci Temsilcilerini kutluyor, seçimlerin Üniversitemize yakışır şekilde gerçekleşmesini sağlayan tüm öğrencilerimize ve Sandık Kurulu üyelerine, seçim sürecini organize eden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz.

Resmi sonuçlar Rektörlüğümüze yazılı olarak ulaştığında buradan ilan edilecektir.

Paylaş
HABERLER